user's avatar
:: Fotografer :: fotografering ::
Bryllup Foto Tips til Begyndere
 
Tænker at skyde et bryllup? Læs dette først ...

Den første af mine bryllup foto tips for amatører er, at hvis du bliver betalt for at fotografere et bryllup, men usikker på hvad du gør ... gør det ikke!

Bryllup Foto Tips til Begyndere

Lad os sige det på denne måde, bryllupsfotografering er sandsynligvis den mest krævende og stressende stil fotografering er der. Nogle fagfolk kan hævde, at punkt, men at ekspandere på hvad jeg mener;
 
 

Bryllup Foto Tips til Begyndere - One Shot

Dette er det! Du får en chance og en chance alene på dette, har parret nok forberedt i over et år for "Den lykkeligste dag i deres liv". Bryllupper koster penge og din tid og fotografering færdigheder er ingen undtagelse, de betaler for en professionel bryllupsfotograf, og det er hvad de burde få.

Nu ikke få mig forkert, behøver du ikke at producere prisbelønnede bryllupsfotografering hvert skridt på vejen, som du ser i blade eller i porteføljer af nogle af de største bryllup fotografer! Med professionel mener jeg høflig, høflig, til tiden, effektiv og glad. Husk, det er en lykkelig dag for alle.

Du bør overveje at tage ud ansvarsforsikring mod enhver eventualitet, der måtte opstå, parret er helt i deres gode ret til at sagsøge hvis noget går galt.
 


Bryllup Foto Tips til Begyndere - Pålidelig eller ?

Da brudeparret bedt dig om at fotografere deres bryllup (selvom det er bare venner) de sætter deres lid til dig 100%. De har nok at tænke på den dag og tro mig, fotografen er længst væk fra deres sind. Dine billeder vil forhåbentlig pryde deres sofabord i lang, lang tid som noget for dem (og dig) til at være stolte af.

Men det er ikke kun par. Jeg har mere end én lejlighed, var nødt til at sætte en bryllupsfotografering album eller dvd sammen for begge forældre også, og endda nogle gæster. Selvfølgelig tager i dag mange mennesker kameraer til bryllupper, men det er dig, at i sidste ende er ansvarlig for registrering af begivenheden, og du bliver betalt for det som regel.

Bryllup Foto Tips til Begyndere - Er du klar?

Hvordan kan jeg sige uden at lyde som en gammel skole bog? "Før forberedelse forhindrer dårlige resultater"! Nå ja, kan jeg ikke, men det giver mening, især med bryllupsfotografering.

Hvis du ikke har ulejliget sig med at opfylde de fleste af den bryllupsfest, gjort en praksis løb, besøgte kirken og receptionen eller findes nogle gode og egnede områder til de "særlige" skud, så er du ikke klar. Hvordan pinligt ville det være at få de par navne forkert, eller skrue op for sent, fordi du vild? Dit første prioritet andet end at tage billederne, er at forberede dagen.

Som jeg sagde før, har parret formentlig forberedt i lang tid, så det mindste du kan gøre, er det samme. Se tjeklisten i midten af denne side. Du ville gøre klogt i at printe det ud for henvisningen også.

Husk, at listen er blot en generel vejledning for dig at planlægge din dag. De fleste bryllupper bliver skudt "reportage" stil i disse dage, og denne liste er nu ganske dateret.

Bryllup Foto Tips til Begyndere - du har en kamera?

Jeg læste en masse af de fotografering fora på nettet, og et spørgsmål om bryllupsfotografering, der altid dukker op er "Hvilket udstyr skal jeg bruge?". Hvis du spørger dette spørgsmål, er du stadig en måde væk fra at være klar til at fotografere et bryllup. Mange mennesker svare ved at sige, det er ikke udstyret, men fotografen, der gør billederne! Mens jeg er enig med denne i et omfang, betyder det ikke, kan du skrue op til et bryllup med et digitalt kompakt kamera og en trappestige.

Den mindste kvalitet jeg ville bruge, er et 35mm SLR film kamera eller en 8 mega pixel digital SLR, begge disse er i stand til at producere op til A1-udskrifter.

Et udvalg af objektiver lige fra ultra vidvinkel til medium tele til en start, og om muligt med en stor blænde på F2.8. Mindst en anstændig Speedlight, helst dedikeret til dit kamera, så du har mindre at tænke på. Åh, og jeg var seriøs omkring trappestige tidligere, nogle gange det er nødvendigt for de virkelig store gruppebilleder.

Jeg husker engang at skulle klatre op en 4 trappestige for at få alle 130 personer i. Det lyder ikke så slemt, men når begge hænder opererer kameraet bliver det ganske behåret. (Quick tip: En kæmpe råb fra mig og en 5 skud brast senere, jeg tror vi fik alle i bryllupsfest ser på kameraet, herunder spædbørn).

Du skal kende dit udstyr ud og ind. Du skal forstå, hvordan det fungerer, og hvordan man kan foretage øjeblikkelige ændringer for at klare uforudsete omstændigheder. Du skal have et ekstra kamera og batterier, og batterierne skal være fuldt opladet (det er let at glemme enkle punkter som, at jeg har kendt, ermpeople som har måttet stoppe ved en garage på vej til receptionen, for at lægge op !)

Frem for alt, når du er sikker have det sjovt og nyde oplevelsen. Desværre, det kommer med område bryllupsfotografering, at du vil på et tidspunkt komme i vejen, og du kan få nogle sorg fra gæsterne. Så længe man er høflig, og så effektive som muligt, skal dagen gå glat.

Hvis du er i stand til at, komme til brudens hus, så tidligt som du kan (lave en aftale, så de venter dig). Huset vil højst sandsynligt være Pandemonium, hvis du forlader det for sent. Tag din tid og få nogle billeder af bruden og mor at blive klar, brudepigerne og endda i et par falske billeder af dem forlader huset. Dette stopper dig fra at komme i vejen, når de rent faktisk gør forlader. Fotografering i hele landet by the way.

Også fat i nogle billeder af de sko, buketten og kjolen hængende op, noget, der ser godt ud og kan føjes til en DVD diasshow senere. Derefter forlader. Hæng ikke rundt som du ønsker at være i kirken eller folkeregisteret i god tid inden bruden for at få billeder af gommen og forlover venter udenfor kirken osv. Også få nogle oprigtige billeder af gæster, der ankommer, gommen og forlover rode , brudgommen med sine forældre og alt andet, du føler er nødvendigt.

Udstyr anbefalet - Kamera, Ultra bred 100mm objektiv rækkevidde, stativ for langsom hastighed (Moody) skud, reflektor (Lastolite er fremragende) for vindues skud eller skud, hvor du ikke ønsker det barske flash (også for eventuelle skud udenfor, især hvis solrige til udfylde de skygger), Speedlight (helst dedikeret med diffuser eller anvendes på hoppe-mode), måske en studie lys med softboks for mere formelle skud indendørs.

Først og fremmest QUIET! For det andet Ingen Flash! Da du kommer til at bevæge sig rundt, gør det så lydløst som muligt, bør opmærksomheden være på brudeparret ikke dig! Du skulle have allerede spurgt præsten, hvor du kan gå i kirken under gudstjenesten, så sørg for at gøre, og også sørge for, det er faktisk ok at tage billeder under ceremonien.

Du bør allerede have dit stativ sat op på bagsiden af kirken eller op i orglet område som du ikke ønsker at blive "clunking" det for meget rundt. Prøv og få en høj synsvinkel og tage nogle vidvinkel billeder af hele menigheden. Hvis du er tilladt, få en smule tættere på og tage lidt fra forsiden af kirken, med menigheden bag parret.

Kun bruge flash, hvis du får lov til, og i så fald bruge det sparsomt, det er et bryllup ikke en fyrværkeri. Indstil dit kamera (hvis digital) til en høj ISO på 800 eller 1600, på den måde kan du få nogle gode håndholdte optagelser uden at bekymre sig om kamerarystelser. Du kan miste korn eller støj senere med et program som Neat Image.

Udstyr anbefalet - Kamera, Ultra bred 16mm 200mm objektiv rækkevidde, stativ til indendørs (ingen blitz) skud under ceremonien, fjernbetjening frigivelse, Speedlight (helst dedikeret med diffuser), hvis tilladt.

Det er her du bliver nødt til at få en lidt selvhævdende. Når du har billeder af bruden og gommen kommer ned øen og forlader kirken eller registreringsdatabasen kontor, gør dig klar til at "lade spillet begynde!"

Du vil opdage, at parret er umiddelbart oversvømmet af gæster, der blinker, går ud til venstre, højre og center, og du kan ikke få et kig ind Du skal tage kontrol her. Husk, at du bliver betalt for dette, og det er dit job at organisere tingene på dette tidspunkt. Hvis parret ønsker gruppen skud, begynde at organisere folk med det samme, så spørg et familiemedlem eller en indvarsle for hjælp til at få de relevante personer sammen.

For uanset af hvilken grund man ikke kan få en eller to skud, som du har brug for, dont panik, kan du gøre dem i receptionen senere. På dette punkt kan du tage en pause og hente dine fotografier (hvis digital) til dit digitale foto lagerenhed. Jeg absolut anbefale en af disse, som du vil finde dig selv at skyde en hel del mere digitalt end du ville med filmen. (Jeg bruger SmartDisk Flashtrax). Hvis du har arrangeret et sted særligt at gå med parret, går der nu.

Udstyr anbefalede - Listen over gruppe billeder med navne, som ønsket af par, Camera, Ultra bred 16mm 100mm objektiv rækkevidde, stativ, trappestige hvis store gruppe (det er her, en assistent kommer i handy!), Reflektor, især hvis det er en solskinsdag (de udvidelige Lastolite reflektorer er store, som de foldes væk på et øjeblik), Speedlight til fill-in flash.

Vigtige artikler at læse som kommende bryllupsfotograf:
 
 
 
:: Fotografer :: fotografering ::
2
108
0
Published:

:: Fotografer :: fotografering ::

Gode tips og tricks til fotografering og fotografer
2
108
0
Published:

Creative Fields

Attribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No Derivatives