user's avatar
"Rødvinsreformen" for 3F
Danske Direktører - 3F
Aviskampagne, website, film, social medieprofilering samt online
Opgaven var simpel - regeringens nye skattereform skulle omdøbes “Rødvinsreformen”. 3F ønskede at få rettet så meget opmærksomhed som muligt på deres synspunkter omkring regeringens nye skattereform. 3F´s synspunkter var i store træk at de rige i denne reform, fik endnu mere og de fattige fik endnu mindre.

Vi valgte derfor i tæt samspil med kunden at lade ”Foreningen af Danske Direktører” være talerør for de meget lettede rigmænd. I en anonym kampagne med det opfundne Danske Direktører som eneste afsender fyldte kampagnen alle danske dagblade i en uge. På DanskeDirektører.dk kunne man bl.a. se en hilsen fra Mauritius hvor “Direktør Hallandsen” takker regeringen for reformen på en film optaget på sekretærens mobiltelefon. Her blev man opfordret til at deltage i debatten, hvilket flere end 5.000 danskere valgte at gøre..


Resultat
Kampagnen fik stor omtale i både danske og udenlandske medier “Hvem står bag genial kampagene for Danske Direktører” var en af de kommentarer der var at læse i JP i dagene hvor kampagnen kørte. Over 400 blogindlæg på JPs site viste et godt billede af hvor meget folket havde taget kampagnen til sig og hvor meget røre der var skabt om “Rødvinsreformen”.

Kampagnen som blev udtænkt og eksekveret på blot fem dage er et godt eksempel på hvor langt man kan komme med et godt budskab, en modig kunde og den rette kampagne. Den nye skattereform fik - som ønsket - tilnavnet “Rødvinsreformen” i den debat der var i den følgende tid og 3F fik - da kampagnens sande afsender blev afsløret i den sidste afsløringsannonce - fortalt at 3F er en fagforening med holdninger, meninger og ikke mindst mod!
"Rødvinsreformen" for 3F
0
48
0
Published:

"Rødvinsreformen" for 3F

Kampagne
0
48
0
Published:

Creative Fields

Attribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No Derivatives