Optimal Pension
koncept, identitet, logo, website og animationsfilm
Optimal Pension kom til os inden virksomheden overhovedet var blevet stiftet. De havde udviklet et helt nyt og revolutionerende produkt på pensionsmarkedet. Den enkelte kunde kan file op til 1 million kr. af omkostningerne på sin pension, samtidig med at risikoen er lav og afkastet højt. Produktet er kontroversielt, da det gør op med alle de etablerede aktører indenfor den finansielle sektor, og den traditionelle måde at tænke pension på.
Optimal Pension er således et produkt, der næsten burde sælge sig selv. Men det kan som bekendt være en udfordring at få hr. og fru Danmark til at gøre noget andet i morgen, end de gjorde i går.
Målgruppen i kampagnens fase 1 var personer i alderen 35 år og derover i den høje ende af indkomstgrupperne. Altså en målgruppe, der typisk går op i at investere deres midler selv.

Resultat
Vi valgte et kampagne-pay off, der skulle få målgruppen til at vende op og ned på deres viden om pensionsopsparing. Logo og farvevalg skulle indgyde troværdighed, være anderledes - og appellere til både mænd og kvinder. Vi valgte en blød skrifttype i troværdige blå farver, med de grønne spirer, der signalerer vækst.
For at få mest muligt ud af det begrænsede mediebudget i fase 1, valgte vi at benytte små formater på børsens aktiesider, forsider i Jyllandsposten, profilannoncer i Penge og Privatøkonomi samt online annoncering på Euroinvestor m.m. Investeringen, der ligger bag produktet, er i sig selv lidt kompliceret at kommunikere enkelt og forståeligt for almindelige mennesker, der ikke er uddannet indenfor pension eller investering. Vi valgte at kommunikere selve produktets sammenhæng med en animeret tegnefilm, der både i sit udtryk og fortælleform gør produktet interessant, nemt og gennemskueligt.

Optimal Pension
0
94
0
Published:

Optimal Pension

Animation, design, koncept
0
94
0
Published:

Creative Fields

Attribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No Derivatives