user's avatar
The Cuphanger - invention
The Cuphanger
The invention you will be looking for at your next music festival
Min første opfindelse “Cuphangeren” er gået i luften og derved er et helt nyt medie født – Cuphanger ADs. Cuphanger ADs er et helt nyt og unikt reklamemedie. Cuphanger fungerer som en kopholder til div. engangsglas. Med en Cuphanger AD udnyttes hele materiale-pladsen til dit budskab. Cuphanger anvendes ved begivenheder, hvor der serveres øl og vand i krus. Det kan fx. være sportsbegivenheder, festivaler, koncerter, firmaevents m.fl. Cuphanger er den simple løsning, der giver dig mulighed for at udfolde din begejstring ved koncerter og lignende, samtidig med at du har styr på dine drikkevarer. Med Cuphanger kan du klappe ad de optrædende med dine drikkevarer hængende roligt foran dig – og selvfølgelig uden at spilde. (Viste designs er kun ideoplæg for at vise mediets muligheder)

Cuphanger ADs er det optimale supplement til dine kampagner eller som budskabsbringer ved enkeltstående events. Cuphanger ADs kan fx. uddeles som handouts af et samplerkorps på festivalpladsen eller som fast udlevering i forbindelse med salg af drikkevarer på stadions. Da Cuphangeren har en direkte anvendelsesmulighed og derved har længere eksponeringstid, har den andre muligheder end en traditionel folder – brug pladsen til direkte at aktivere din modtager ved hjælp af QR koder og lign. Mulighederne er mange og valget er helt dit.

Cuphangers er naturligvis produceret klimaneutralt og udelukkende fremstillet af bionedbrydeligt papir. Materialet omdannes ved nedbrydning til kalk og vand. Dette gør sig også gældende ved indsamling til forbrænding. Derfor er produktet naturligvis cradle to cradle certificeret. Et nyt grønt mediealternativ for dig, der kender din målgruppe.

Opfindelsen er Patent pending. Kontakt mig for yderligere information.
The Cuphanger - invention
1
94
0
Published:

The Cuphanger - invention

Cuphanger in paper for adveticing purposeses
1
94
0
Published:
Attribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No DerivativesAttribution, Non-commercial, No Derivatives