• Add to Collection
  • About

    About

    It has been two years since the studio was founded, and we felt it was time for the website to go for a complete facelift. We further challenged … Read More
    It has been two years since the studio was founded, and we felt it was time for the website to go for a complete facelift. We further challenged ourselves to take up coding out of studio time to improve our web knowledge and capabilities, and this was the result of our labour — hard-coded from scratch. The new website is responsive and reflects the studio's personality through animated menus, gifs, and colours. Careful considerations were also given to the user experience and interaction through the site. www.theworkbench.sg Read Less
    Published:
The Workbench Website
Year: 2016
Client: Self-Initiated
Creative Direction: Ryan Len
Design: Ryan Len
Web Development: Ryan Len
It has been two years since the studio was founded, and we felt it was time for the website to go for a complete facelift. We further challenged ourselves to take up coding out of studio time to improve our web knowledge and capabilities, and this was the result of our labour — hard-coded from scratch.

The new website is responsive and reflects the studio's playful personality through animated menus, gifs, and colours. Careful considerations were also given to the user experience and interaction through the site.

Map of Tai Seng

Beyond a traditional contact page, we decided to illustrate a map of the area around our studio, documenting other interesting places to check out such as a vinyl record store, a conservation building, and good food.
Thank you for appreciating our project.
 
Follow us behind the scenes through our FacebookTwitter, & Instagram.
 
We're always on the lookout for work inquires and interesting collaboration opportunities. Feel free to contact us at: matters@theworkbench.sg
 

 
© Crafted By Workbench
www.theworkbench.sg