🇽🇰 Green Steam Cleaning Company - Brand Identity
Green Steam është kompani shërbyese dhe tregtare, e specializuar ne ofrimin e shërbimeve të përgjithshme të pastrimit dhe shitjen e makinerive për pastrim.

Me synimin për të ofruar shërbime me standardet më të larta në treg, Green Steam në bashkëpunim me kompani liderë të pastrimit në tregun Evropian, sjellë për herë të parë në Kosovë sistemin revolucionar të pastrimit me avull.

Krahas mënyrës tradicionale të pastrimit, e cila bën pastrim sipërfaqësor, forca e koncentruar e avullit vepron me precizitet të lartë, duke arritur edhe hapësirat më të vogla që vështirë mund të shihen me sy. Nxehtësia e kombinuar me presion krijon zgjidhje të fuqishme e cila largon ndyrësirat, yndyrat dhe mbetjet tjera nga vendet dhe hapësirat e papastërta. Për më tepër, avulli me presion të lartë ka fuqinë e largimit të gjitha mikro-organizmave, bakterieve dhe aromave të pakëndshme nga këto hapësira.
 
+386 49 880 777
info@gs-ks.com
www.gs-ks.com
🇽🇰 Green Steam Cleaning Company - Brand Identity
27
344
2
Published:

🇽🇰 Green Steam Cleaning Company - Brand Identity

Green Steam është kompani shërbyese dhe tregtare, e specializuar ne ofrimin e shërbimeve të përgjithshme të pastrimit dhe shitjen e makinerive p Read More
27
344
2
Published: