De nieuwe lamp: led verlichting
Ik kan mij nog goed herinneren dat ik eens spotjes ging kopen. De vriendelijke verkoper wist mij om te praten om iets te kopen waar ik nog nooit van had gehoord: Halogeenspotjes. Het spreekwoord zegt, onbekend maakt onbemind, maar dat was niet het geval met mijn nieuwe spotjes. Het licht was mooier dan dat van de spotjes die ik in gedachte had vóórdat ik de winkel binnenliep.
 
Spaarlampen kopen
Jaren daarna ging ik eens gloeilampen kopen. Er was er een kapot gegaan en ik had altijd graag een voorraadje aan lampen. Ook deze keer werd ik geholpen door een vriendelijke verkoper. Het rekensommetje was snel gemaakt. De spaarlampen, waarover hij mij goed over informeerde, leverden me geld op. Ik bedankte de goede man en ging tevreden op weg naar huis.
 
Led lampen kopen
 
Ongeveer een jaar geleden ging ik een vervanging voor een spaarlamp kopen. Omdat spaarlampen aanzienlijk langer meegaan dan de gloeilamp, dacht ik dat ik slechts de vervanging ging kopen. Ik ging de verlichtingszaak binnen en een vriendelijke verkoper was mij behulpzaam. Led lampen zouden veel beter zijn dan spaarlampen. Als ik nu die lamp zou vervangen, dan kostte het me op dit ogenblik iets meer, maar na anderhalf jaar zou ik met een vrolijke glimlach naar de lamp kijken en dat zou ik dan nog zo’n twintig jaar lang doen. Ik steggelde nog een beetje met hem over het kwaliteitsverschil tussen de gloeilamp en de spaarlamp, maar de verkoper wist zeker dat ik een goede aankoop zou doen met deze led lamp. Thuis aangekomen vond ik dat in ieder geval het licht van de led lamp mooier was dan dat van de spaarlamp. So far, so good.
 
 
Ik ben nog steeds tevreden over de led lamp en heb er inmiddels zes in huis hangen. Ik heb er zelfs eentje laten vallen, weliswaar in de doos, maar hij brandt al een halfjaar. Wat mij betreft is dit een goede verandering, beter dan de overgang van de gloeilamp naar de spaarlamp. Led verlichting is dus een verbetering. Dus koopt u binnenkort nieuwe lampen, dan hoop ik dat u zich mijn verhaal herinnert.
De nieuwe lamp: led verlichting
0
10
0
Published:

De nieuwe lamp: led verlichting

lamp
0
10
0
Published:

Creative Fields