• Add to Collection
  • About

    About

    Model of the Boijmans van Beuningen Museum Collection Building
    Published:
On the left the current Museum Boijmans van Beuningen, on the right the new to build collection building.
Detail: Entrance of the museum.
Cellection building DePot.
Erasmus Medical Center.
Entrance parking.
Nederlands Architectuurinstituut (NAi)
Roof terras.
The Erasmus Medical Center in Rotterdam asked us to make this model of a part of the Museum Park in Rotterdam.
To give a clear view of the location and the size of the new to build Collection building. This will be build next to a part of the medical center, where kids with havy psychological problems stay. The Erasmus Medical Center is afraid the reflections in the shiny new building will disturb the little patients, and they want to move it to a different location.
The model is used in a court case at "The Council of State" to show the judge the problem.