[cat]
 
Mag'm, una marca francesa de macarons congelats ens va demanar de crear un nou canal B2C, que connecti directament l'empresa amb  el consumidor, sense intermediaris. La nostra proposta és crear una botiga online que es donarà a conèixer al públic a través d'un cobranding amb una altra marca, ja ben coneguda a França, Kusmi Tea.
 
Les dues marques comparteixen valors com la qualitat, el dinamisme i la gran presència de color. Hem creat un pack que consisteix en una llauna de té i una capsa de macarons, sota la visió d'unir dos grans plaers en un sol, però millor. Per Mag'm, aquest cobranding significaria que els macarons, un producte que es reserva per ocasions especials, es consumiria amb un producte diari com és el té, mentre que el té de Kusmi tindria com a complement productes de pastisseria fina.
 
 
[eng]
 
We were asked by Mag'm, a French frozen macaron brand, to create a new channel B2C, that connects their business directly to the consumer. Our proposal is to create an online store that would be publicized to the consumers through a cobranding with another brand that is well-known in France, Kusmi Tea.
 
Both brands share values like quality, dynamism and colorfulness. We have created a pack that consists of a box of tea and a box of macarons, under the vision of uniting two great pleasures in an only but better one. For Mag'm, this cobranding, would mean that the macarons, a reserved for special moments product, would be consumed with a daily product as tea is while Kusmi teas would be accessorized with fine pastry.
Kusmi Tea & Mag'm
34
575
1
Published:
user's avatar
Andrea Canelo Pegueroles

Kusmi Tea & Mag'm

We have proposed Mag'm, a French macaron brand, to join Kusmi Tea in a cobranding that aims to unite two pleasures in an only but better one.
34
575
1
Published: