La Bruyère High School
Métalobil carried out in collaboration with Sam Architechture Agency in mission to make and install a false ceiling of La Bruyère’s high school, in Versailles.

In the assistance of the business manager, my role as a developer was to conceive the entire batch, prepare the production sheet and edit the elements, and contribute / coordinate the implementation.

The false ceiling is shared into aluminium structures and plywood to make in evidence the curved shape of the building’s framework as acknowledged in the alcove furniture.
This work plays a key act for both dividing wall and foundation (base), to define the dining room used by the teachers.

My duties were to compose the whole 3D modeling abode by the overall look.
Technical and economical challenge for Métalobil: we had to fix some issues (assembling, parts settings, …) in furtherance of providing files and plans required.
Photos © Charly Broyez

Rendering by Sam Architecture
Product Development / Modeling / Rendering
Before / After
Thank you and see more project on my web site :

La Bruyère High School
67
838
1
Published:

La Bruyère High School

Benjamin Roret / Product Designer Freelance Zig Design Studio www.zigdesignstudio.com
67
838
1
Published:

Tools