• Add to Collection
  • About

    About

    Location: Pancharevo, Sofia Area: 1082 sqm Year: 2008 This new designed waterfall corner is part of a larger private garden renovation. Its purpo… Read More
    Location: Pancharevo, Sofia Area: 1082 sqm Year: 2008 This new designed waterfall corner is part of a larger private garden renovation. Its purpose with elegant and simple shape is to provide calm and remote place for relaxation. The planting is arranged in strict order and is concentrated along the concrete wall, making the space appear larger. Read Less
    Published:
Private garden reconstruction

Location: Pancharevo, Sofia
Area: 1082 sqm
Year: 2008

This new designed waterfall corner is part of a larger private garden renovation. Its purpose with elegant and simple shape is to provide calm and remote place for relaxation. The planting is arranged in strict order and is concentrated along the concrete wall, making the space appear larger.