Arriving at a BLACK Foyer. Photography by Jeremy San Tze Ning.
Stepping into a WHITE Reception Lounge. Photography by Jeremy San Tze Ning.
WHITE walls punctuated by light niches and BLACK Gallery. Photography by Jeremy San Tze Ning.
Along the BLACK Gallery, beyond is the WHITE Open Office. Photography by Jeremy San Tze Ning.
In the BLACK Gallery, a door opens to a WHITE Wash Room. Photography by Jeremy San Tze Ning.
Journey culminates at the WHITE Open Office. Photography by Jeremy San Tze Ning.
GREY rooms line the WHITE Open Office. Photography by Jeremy San Tze Ning.
WHITE walls punctuated with GREY niches, BLACK Gallery and GREY Rooms. Photography by Jeremy San Tze Ning.
In the BLACK Gallery, a door opens to a WHITE Wash Room. Photography by Jeremy San Tze Ning.
Returning to the WHITE Reception, beyond which is the BLACK Foyer. Photography by Jeremy San Tze Ning.
Black | White | Grey
Published:

Black | White | Grey

This is a project for an office in a light industrial area in Singapore. Buildings in such areas have low ceiling and big floor plates. The clie Read More

Published: