• Add to Collection
  • About

    About

    Promoting active and healthy student, the end of trip facilities was a must at the University of Western Australia. Designed in collaboration wit… Read More
    Promoting active and healthy student, the end of trip facilities was a must at the University of Western Australia. Designed in collaboration with Cameron Chisholm Nicol, the project set about refurbishing the existing neglected toilets located in the maths and chemistry building. The maths toilets were removed of all fixtures and fittings with the space modified to suit toilet and shower facilities. Again the chemistry toilets were removed of all fixtures and fittings however, an extension of the building was also added in order to provide additional showering facilities. Bike racks and green landscaping features were also important with rain water being retained on site and removed via swales. Read Less
    Published: