• Add to Collection
  • About

    About

    Latitude was given the opportunity to add some life to the QV Melbourne carpark by implementing a series of large scale environmental graphics. T… Read More
    Latitude was given the opportunity to add some life to the QV Melbourne carpark by implementing a series of large scale environmental graphics. The design took inspiration from early modernist graphic design, and acts as both environmental graphics as well as wayfinding. Each typographic piece was individually hand painted on site, overlaying the painted forms producing a multiplied effect onto the existing brickwork. The location of each word was carefully considered to ensure high visibility, with the design also providing a welcomed use of colour and brightness to the underground levels. Read Less
    Published:
QV Melbourne Carpark
Wayfinding project
Latitude was given the opportunity to add some life to the QV Melbourne carpark by implementing a series of large scale environmental graphics. The design took inspiration from early modernist graphic design, and acts
as both environmental graphics as well as wayfinding. Each typographic piece was individually hand painted
on site, overlaying the painted forms producing a multiplied effect onto the existing brickwork. The location of each word was carefully considered to ensure high visibility, with the design also providing a welcomed use of colour and brightness to the underground levels.