• Add to Collection
  • About

    About

    Sprudelhof with a century history, lying in Hessen, Germany, is a courtyard with hot spring.The inspiration of the typography design came from th… Read More
    Sprudelhof with a century history, lying in Hessen, Germany, is a courtyard with hot spring.The inspiration of the typography design came from the arched corridor, whose wave-shaped exterior is close connected to the theme of water. The series of typography is applied to the VI and other materials design.The character shape of auxiliary graph originates from the silent sculpture in the courtyard, showing the vitality with terse lines. And the scene presents a group of people enjoy the hot spring and nature.The flush on the both cheeks of everybody is the key visual element, which also appears in the logo, sign system design, auxiliary graph and materials design.The significant goal of VI design is to visually present it's original and that it's a water paradise and worthy of enjoying. Read Less
    Published:
Sprudelhof with a century history, lying in Hessen, Germany, is a courtyard with hot spring.The inspiration of the typography design came from the arched corridor, whose wave-shaped exterior is close connected to the theme of water. The series of typography is applied to the VI and other materials design.The character shape of auxiliary graph originates from the silent sculpture in the courtyard, showing the vitality with terse lines. And the scene presents a group of people enjoy the hot spring and nature.The flush on the both cheeks of everybody is the key visual element, which also appears in the logo, sign system design, auxiliary graph and materials design.The significant goal of VI design is to visually present  it's original and that it's a water paradise and worthy of enjoying.
 
Sprudelhof是坐落于德国黑森州的一座温泉庭院, 已有百年的历史。字体设计的灵感来源于庭院内标志性的两排拱形连廊, 其波浪形的外观与水的主题十分贴合。 这套字体后应用于标识、导视系统和其他的相关物料之中。辅助图形里的人物造型源自庭院内静默的石像。以简练的线条将其勾勒出生命力, 将一群人享受温泉自然养生以水为乐的画面呈现出来。水蒸气下的两颊晕圈浮现于每个人的脸庞也作为关键的视觉元素贯穿于标志、导视系统、辅助图形以及物料应用。VI设计的核心目的就是视觉化的呈现出这里是一个水的乐园, 一方享受生活的乐土, 呈现出它本来的样子。