TV 2 som betalingskanal
Husstandsomdeling, antennegimmick, events m.m.
Den 11. Januar 2012 blev TV 2 betalingskanal. I den forbindelse eksekverede og designede vi en kampagne event i 20 byer i Danmark - i perioden november/december 2011. Eventen bestod af stande med roll ups, kaffevogn m.m. samt et hold samplere, der informerede borgerne om, hvad man skulle gøre for at beholde sit TV 2. Sign up via Ipads. Da de berørte primært var husstande, der havde antenne på taget, producerede vi en masse små plastikantenner på sugekop. Disse blev placeret på tagene af biler på parkeringspladserne ved storcentre m.m. – som ekstra opmærksomhedsskaber.
Sideløbende afviklede vi en Trade Marketing kampagne hos alle elektronik forhandlere og TV distributører i Danmark – med diverse POS elementer til butikkerne. Der er i perioden også kørt flere hustandsomdelte kampagner. Der er designet 3 foldere, med oplysning til befolkningen om TV 2s nye status som betalingskanal.
Elementer:Husstandsomdelte foldere, antennegimmick, eventmateriale, trademateriale, direct mail kampagne samt outdoor og avisannoncer.
TV 2 som betalingskanal
0
51
0
Published:

TV 2 som betalingskanal

Kampagne for TV 2
0
51
0
Published:

Creative Fields

Attribution, No DerivativesAttribution, No Derivatives