Vitorja Wall Decal“Vitorja” lived in holes of the walls of the house, the roof of the house and anywhere near the house.
Vitorja Dekorime Muri

Gjarpri, ky zvarranik me aftësi të çuditshme, ka luajtur një rol të rëndësishëm në religjionin dhe mitologjinë ilire.Kulti i gjarprit mund të evidentohet edhe sot, nëpër të gjitha krahinat. Mendohet se çdo shtëpi ka gjarprin e saj, që konsiderohet mbrojtësi i shtëpisë dhe njihet me emra të ndryshëm: “Vitorja" nje lloj gjarperi qe besohet qe duhet ta kete cdo shtepi e qe eshte roje e saj gjithashtu besohej qe banonte ne vrima te mureve te shtepis, ne çati te shtepis kudo ne afersi te shtepise.
Vitorja Decor
16
369
3
Published:

Vitorja Decor

Vitorja - Wall Decal Vitroja - Dekorime Muri
16
369
3
Published: