• Add to Collection
  • About

    About

    Ontwerpen is keuzes maken. En met die keuzes wil ik verantwoordelijk omgaan. Ik wil goed zijn voor mijn opdrachtgevers én voor de rest van de wer… Read More
    Ontwerpen is keuzes maken. En met die keuzes wil ik verantwoordelijk omgaan. Ik wil goed zijn voor mijn opdrachtgevers én voor de rest van de wereld. Klinkt erg serieus. Maar het maakt mijn werk en leven ook ‘gewoon’ een stuk leuker. Read Less
    Published:
Ontwerpen is keuzes maken. En met die keuzes wil ik verantwoordelijk omgaan. Ik wil goed zijn voor mijn opdrachtgevers én voor de rest van de wereld. Klinkt erg serieus. Maar het maakt mijn werk en leven ook ‘gewoon’ een stuk leuker. 
Verpakking
Zelfs in het overvolle schap met hoesjes voor laptops, tablets en smartphones, valt de rewrap direct op. Ook door het karakter van dit product: eerlijk en milieubewust. Ik heb een verpakking ontworpen die dat verhaal vertelt. 
 
Boek
Proyecto Roble is het uitzonderlijk duurzame kantoorgebouw van Van Helvoirt Groenprojecten. Bekroond met de ARC12 architectuur award – en dat verdient een boek dat ik mocht maken. Bekijk deze case. Ook dit naslagwerk viel in de prijzen en kreeg een plaats in de tentoonstelling Best Verzorgde Boeken 2014. Te zien in het Stedelijk Museum Amsterdam en Drukkerij museum Tokyo.
Visuele identiteit
Mensen zijn mooi! Maar we veroorzaken onnodig veel lelijks. Dat moet echt veranderen en daarom ben ik trots op mijn bijdrage aan Climate Launchpad. Voor de grootste cleantech business competition in Europa heb ik de visuele identiteit ontwikkeld, inclusief t-shirts voor de deelnemers.  Bekijk deze case.
Product
Kadopapier scheuren: heerlijk gevoel! Toch zat iets me niet lekker: de proppen die na het feestje overblijven. Ik heb een alternatief product ontwikkeld: herbruikbaar kadopapier, gemaakt van Tyvek. Dit inpakpapier gaat van hand tot hand. Elke gift verrijkt het verhaal.