Artistuc

De Artistuc spuit-applicatiemethode is bedacht om snel en eenvoudig pleister -en schilderwerk aan te brengen met een en hetzelfde product. Met name in tropische gebieden is dat een uitkomst. De methode maakt het mogelijk om met ongeschoold personeel vakkundig werk af te leveren onder moeilijke omstandigheden! Het materiaal en de methode zijn speciaal ontwikkeld voor landen waar pleister –en schilderwerk vaak veel te wensen overlaat door de extreme weersomstandigheden en ontbrekende vakopleidingen. Het betreft een gepatenteerde spuit applicatiemethode in combinatie met een speciaal hiervoor ontwikkelde wormpomp. Artistuc is een poedervormige pleister in kleur (natuurlijke terracotta kleuren, lichte pasteltinten, wit) Deze mineraal kunsthars gebonden droge mortel is geschikt voor zowel binnen -en buiten toepassing als afwerking op diverse steenachtige ondergronden.

Verwerkende bedrijven, opdrachtgevers onroerend goed markt (maar ook particulieren) kunnen op deze manier ter plaatse beschikbaar (ongeschoold) personeel opleiden om kwantitatief en kwalitatief schilder –en stukadoorswerk te realiseren zonder dure vakmensen in te vliegen. We controleren, begeleiden en adviseren het hele proces. De Artistuc applicatie wordt met name toegepast op bouwplaatsen waar onvoldoende faciliteiten aanwezig zijn. De bouwplaatsen bevinden zich veelal buiten Europa in warme en tropische gebieden.
Artistuc heeft veel ervaring opgedaan met het bouwen van EPS-woningen en de afwerking daarvan. (Quick Building Systems) Referenties Curaçao, Aruba en Afrika. (EU; Nederland, België, Spanje)
ARTISTUC
3
88
0
Published:

ARTISTUC

KIF ARTISTUC
3
88
0
Published:

Creative Fields

Copyright Info

No use is allowed without explicit permission from owner