Add to Collection
About

About

For my second year project i decided to design a structure that acted more as an interactive exhibition piece. A location with high footfall was … Read More
For my second year project i decided to design a structure that acted more as an interactive exhibition piece. A location with high footfall was imperative as the projects success was dependant on visibility and interaction. The concept which informed the project centres around social conditioning, coming face to face with the ugly truths of human behaviour. Too often judgement is made based on external factors. The fact that a cosmetic approach is favoured over inner values is seriously wrong. This project attempts to capture this condition in the form of a built artefact, for those who look beyond its facade they will discover an inner sanctuary where they are able to participate in relaxation and meditation. Only when we rediscover and learn to value substance over style can we begin to form a much more fruitful social existence. Read Less
Published: