• Add to Collection
  • About

    About

    As the main task, BRIZ studio chose to save the maximum of the height of the ground floor hall and to extend it visually. For this purpose, first… Read More
    As the main task, BRIZ studio chose to save the maximum of the height of the ground floor hall and to extend it visually. For this purpose, first floor was made open to below, ventilation ducts and electrical equipment removed out of the hall volume. Light colors and contrasting details of the finishing enhance the atmosphere of a spacious space full of light and air. Для максимального сохранения фактической высоты вестибюля 1-го этажа и ее визуального увеличения в перекрытии 2-го этажа выполнен второй свет, короба вентиляционного и электрического оборудования вынесены за пределы вестибюля. Светлые тона и контрастные детали в отделке подчеркивают ощущение светлого и просторного помещения. Read Less
    Published:
Business center, design of the public space
 
As the main task, BRIZ studio chose to save the maximum of the height of the ground floor hall and to extend it visually. For this purpose, first floor was made open to below, ventilation ducts and electrical equipment removed out of the hall volume. Light colors and contrasting details of the interior finishing enhance the atmosphere of a spacious space full of light and air.
Бизнес-центр, дизайн интерьера общественных зон

Для максимального сохранения фактической высоты вестибюля 1-го этажа и ее визуального увеличения в перекрытии 2-го этажа выполнен второй свет, короба вентиляционного и электрического оборудования вынесены за пределы вестибюля. Светлые тона и контрастные детали в отделке подчеркивают ощущение светлого и просторного помещения.
Year: 2014
Location: Saint Petersburg, Pulkovskoe shosse, 28
Size: 1 200 sq m
Managing company: Omega management
Project director: Anna Maslova
Architects: Grigory Neverov, Irina Alexeeva, Alla Lebedeva, Yulia Alexeeva
Photo: Ivan Sorokin
Год: 2014
Расположение: Санкт-Петербург, Пулковское шоссе 28
Общая площадь: 1 200 м2
Управляющая компания: ООО «Омега менеджмент»
Руководитель проекта: Анна Маслова
Архитекторы проекта: Григорий Неверов, Ирина Алексеева, Алла Лебедева, Юлия Алексеева
Фото: Иван Сорокин