• Add to Collection
  • About

    About

    Tactful integration of new aesthetics into historic space became the central point of this project for contemporary museum. Authentic mantle piec… Read More
    Tactful integration of new aesthetics into historic space became the central point of this project for contemporary museum. Authentic mantle pieces, contemporary lights, recreated lambrequins, and custom designed displays for permanent exhibition enter a harmonious dialogue. Проект современного музея строится на тактичной интеграции новой эстетики в историческое пространство. В диалоге эпох органично сочетаются старинные камины и современные светильники, воссозданные ламбрекены и разработанные специально для проекта витрины постоянной экспозиции. Read Less
    Published:
Fabergé Museum at the Shuvalov Palace, Saint Peterburg
Design of museum exhibition space in historic interiors, display design, project management
 
Tactful integration of the new aesthetics into historic space became the starting point for this project for contemporary museum. Authentic mantle pieces, contemporary lights, recreated lambrequins, and custom designed displays for permanent exhibition enter a harmonious dialogue. 
Музей Фаберже в Шуваловском дворце
Организация музейно-выставочного пространства в исторических интерьерах,
дизайн выставочного оборудования, управление проектом

Проект современного музея строится на тактичной интеграции новой эстетики в историческое пространство. В диалоге эпох органично сочетаются старинные камины и современные светильники, воссозданные ламбрекены и разработанные специально для проекта витрины постоянной экспозиции. 
Year: 2011-2012 гг.
Saint Petersburg, Fontanka river 21
Size: 15 000 sq m
Works area: 2 600 sq m
Customer: The Link of Times cultural and historic foundation
Project director: Anna Maslova
Project architects: Irina Alexeeva, Kapitolina Sotnikova, Grigory Neverov, Alla Lebedeva
Photo: Ivan Sorokin
Год: 2011-2012
Расположение: Санкт-Петербург, наб. реки Фонтанки 21
Общая площадь: 15 000 м2
Площадь проектирования: 2 600 м2
Заказчик: НО Культурно-исторический Фонд «Связь времен»
Руководитель проекта: Анна Маслова
Архитекторы проекта: Ирина Алексеева, Капитолина Сотникова, Григорий Неверов, Алла Лебедева
Фото: Иван Сорокин