Brand
Identity
Corporative Aplications
Tourist guide
Poster
Web
CAT
Tossa de mar és un municipi de la costa brava de Catalunya. És un indret singular pel seu paisatge, la seva història, i per la presència d'artistes reconeguts, com per exemple, Marc Chagall o André Masson. Una ciutat envoltada de muntanyes vora el mar, que transmet tranquil·litat.

Aquest projecte és el redisseny de la marca turística de Tossa de mar. Adreçada a un públic que busca inspiració, desconnectar i culte. La marca és un joc tipogràfic que representa allò que inspira, el paisatge únic de Tossa de Mar. La identitat es vincula amb el fet artístic per l'ús del paper com a símbol de creació, que a més, crea una nova imatge, les onades que arriben a la platja.ENG
Tossa de Mar is a town in the Costa Brava in Catalonia. Their landscape, history, and the presence of renowned artists such as Marc Chagall and André Masson, do a singular place. A city surrounded by mountains in front of sea, which transmits tranquility.

This project is the redesign of the tourism brand of Tossa de mar. Aimed at an audience that looks for inspiration, disconnect and cult. The brand is a typographical game that represents what inspires: the unique landscape of Tossa de Mar. The identity represent the artistic issue using paper as a symbol of creation, which also creates a new image, waves arriving at the beach.
Tossa de Mar
103
1718
8
Published:

Tossa de Mar

Disseny d'identitat per Tossa de mar Identity design
103
1718
8
Published:

Tools

Creative Fields