Bedrijfscursussen DTP en grafische cursussen op maat.
CURSUS PHOTOSHOP OMGEZET IN SCREENSHOTS VOOR ZORGINSTELLING VAN BRABANTZORG.

Ik heb afgelopen maanden een basiscursus Photoshop gegeven aan Dian Langewouters,
Creatief Therapeut van Dijkstaete, een zorginstelling van Brabant Zorg in Schaijk.
Zij werkt daar met mensen die lijden aan het syndroom van Korsakov.
Dian begeleidt verschillende bewoners in fotografie in het kader van het zelf ontwikkelde programma KUNST in•ZICHT. Dit biedt de bewoners structuur, een zinvolle bezigheid middels creatieve activiteiten.  Nu kan ze dit pakket uitbreiden door ook fotobewerking aan te bieden met het programma Photoshop.
Wij zijn samen weken bezig geweest om mijn cursus Photoshop in stap-voor-stap-screenshots om te zetten en zo geschikt te maken voor deze doelgroep. Dit is een mooi boekwerk geworden!

Erg leuk en leerzaam om op een hele andere manier mijn grafische cursussen in te zetten. Ook mede door mijn vroegere creatief therapeut-(Jelburg-)achtergrond  en mijn warme affiniteit voor de ‘zorg- doelgroep’, vind ik het erg leuk om dit te combineren met mijn grafische kennis en vaardigheden. Door Dian heb ik ontdekt dat ook juist bij deze mensen met een beperking, het kennismaken met Photoshop interesses en mogelijkheden van clienten flink uitgebreid kunnen worden. Dian, Dijkstaete en ik gaan dan ook op termijn bespreken hoe we dit verder kunnen uitbreiden binnen BrabantZorg.
Dag 1 van de DTP-basiscursus Grafisch Ontwerp gegeven aan Janssen de Jong (Bouw, Projectontwikkeling, Hercuton). https://goo.gl/BCUCvu   6 Medewerkers, werkzaam in de Marketing Communicatie en Ontwerp, krijgen in 3 dagen de basis van de programma's Adobe Photoshop en InDesign, zoveel mogelijk op maat; aangepast aan de leerwensen van de cursisten. Kijk voor meer info op: www.moniekpeijnenburg.nl
Ik kreeg de vraag op mijn mail, via de website: “Ik ben momenteel werkzaam als Communicatie en Training Specialist bij Medtronic in Heerlen en dan specifiek voor Medtronic IT (EMEA-regio). Ik hou me vooral bezig met interne communicatie, newsletters, employee-interviews, presentaties naar onze business,  trainingsmateriaal m.b.t. onze IT-systemen, project- / change-communicatie, etc. Ik zou heel graag wat meer willen leren op het gebied van DTP, zodat we onze interne communicatieproducten kunnen  verbeteren en optimaliseren. Mar ik wil ik ook graag nieuwe dingen op me nemen, zoals het maken van posters en ook infographics. Op jouw website viel mijn oog dan ook meteen op de Basiscursus Grafisch Ontwerp (4 dagen), met een focus op zowel Photoshop, Indesign en Illustrator. Wanneer zou dit zo snel mogelijk kunnen? Is 1-op-1 cursus op onze Medtronic locatie mogelijk? Ik hoor graag wat je ervan denkt en hoe je de training zou inrichten!”  We hebben er nu 3 dagen opzitten,  er is nog een collega bijgekomen, fijn bedrijf, enthousiaste cursisten, het is een hele doelgerichte, specifiek op hun leerwensen, ingerichte cursus geworden!
Via mijn website kwam de vraag: "Ik heb een lingeriewinkel en alle publiciteitsuitingen zoals advertenties, flyers, facebookbanners, zou ik het liefst zélf willen doen, op een professionele manier, kan jij mij dat leren?" Met Monique Beemer van Martinique Lingerie uit Budel ben ik 2 dagen lang aan het werk gegaan met de programma's Photoshop en InDesign. Leuke cursus, goed gelukt!
Bedrijfscursussen DTP en grafische cursussen op maat.
1
65
0
Published:

Bedrijfscursussen DTP en grafische cursussen op maat.

Cursus voor ondernemers: Een korte cursus basisvaardigheden grafisch ontwerp
1
65
0
Published:

Creative Fields