A-creixement
 
 
 
 
A-creixement és un projecte que pretén generar una reflexió sobre l’estil de vida capitalista-consumista i les conseqüències ecològiques, socials i econòmiques que comporta.
El moviment té com a objectiu establir una nova relació d’equilibri entre l’ésser humà i la naturalesa, en contra del consum massiu no necessari i que qüestiona el progrés mal entès.
És un treball que neix de la disconformitat i la resistència, que lluita a favor de la insurrecció pacífica i en contra de la indiferència i que vol difondre de manera massiva la ideologia del moviment a través del disseny gràfic.
El procés de treball es realitza a partir de l’anàlisi del moviment, aprofundint en les seves bases i seleccionant els aspectes essencials per després plasmar-los en el resultat final, que es materialitzarà en una identitat pròpia aplicada a diversos suports de comunicació.
2015
Treball final de grau
Eina
Laus Bronze

 
 
 
A-creixement
1.5k
25.3k
137
Published:

A-creixement

A-creixement és un projecte que pretén generar una reflexió sobre l’estil de vida capitalista-consumista i les conseqüències ecològiques, socials Read More
1.5k
25.3k
137
Published: