Concept
Tieners op de middelbare school leven vaak ongezond. Als lunch krijgen ze brood mee van huis en gooien dat vervolgens vaak weg en gaan naar de dichtstbijzijnde supermarkt om daar hun zakgeld te besteden aan ongezonde snacks en energie dranken. Bio+ focust zich nog niet op deze doelgroep. Omdat veel tieners een ongezond en onbewust leventje leiden denk ik dat het nodig is om de doelgroep van Bio+ te verbreden. Met de creatieve en vernieuwende uitstraling wil ik tieners aansporen om beter met voeding en duurzaamheid om te gaan.
 
Koekiemonster is de mascotte van Bio+ voor tieners. Deze mascotte heeft een herkenbare uitstraling die tieners snel herkennen en die de hoofdrol speelt bij de chocolade koekjes. Deze hoofdrolspeler geeft informatie over het product en over hergebruiken van bijvoorbeeld verpakkingen. De mascotte zorgt dat gezonde voeding en duurzaamheid aantrekkelijk wordt voor tieners. De frisse en nieuwe uitstraling is met opvallende en stoere kleuren en vormen weergegeven en zal daardoor aantrekkelijk zijn voor de doelgroep. De kleur rood staat in de hoofdrol, hierdoor onderscheidt Bio+ zich van andere biologische merken die standaard kleuren gebruiken zoals; groen en blauw. De mascotte is een gekleurde van papier gemaakte monster, dit geeft het hergebruik van papier weer.
Bio+ Leef Bewust
6
113
0
Published:

Bio+ Leef Bewust

Tieners op de middelbare school leven vaak on¬gezond. Als lunch krijgen ze brood mee van huis, gooien dat vervolgens vaak weg en gaan naar de dic Read More
6
113
0
Published:

Tools