• Add to Collection
  • About

    About

    I was commissioned by TechShop DC/Arlington to redesign a study nook in order to make it more welcoming. The standard issue nook was very harsh o… Read More
    I was commissioned by TechShop DC/Arlington to redesign a study nook in order to make it more welcoming. The standard issue nook was very harsh on the eyes and had no comfort features. Everything from the bold color choices to the furniture and accessories was chosen and/or built by me. The main feature, the light pillar, was designed and fabricated by me using CNC wood working equipment. Read Less
    Published:
                                         Before                                                                                         After
                                         Before                                                                                         After
                                         Before                                                                                         After
Light Pillar Close up
Light Pillar ambient glow on wall
Constructed pillar
CNC routing
Initial concept sketch