• Add to Collection
  • Tools Used
  • About

    About

    This projects' goal was to achieve a much better visual 'shopfront' presence on the roadside for passing pedestrians and road traffic. The exter… Read More
    This projects' goal was to achieve a much better visual 'shopfront' presence on the roadside for passing pedestrians and road traffic. The exterior shopfront refresh included new full coverage 1st floor window vinyls on the main building, the ground floor used a mixture of smaller 'quote' window vinyls and the use of full window Contravision panels. The secondary building also had new full height window vinyls. This was accompanied by frequently changing wall banners and A-board posters. Read Less
    Published:
A selection of photos showing the Exterior refresh I was commissioned to do for Style Health & Fitness, Norwich.