_
 
The Assignment
The existing building building located in the historical centre of Evora was to be transformed into the headquarters of the company. The 3 stories of the building were to be subdivided amongst the design department, the architectural department and the IT department and the administrative offices.

 
_
 
The Solution
A series of minimal interventions redefined, when required, the existing spaces that were mostly organized into open spaces. On the ground floor, the oversized space was redefined by “inserting” a wooden stage that re-dimensioned and re-organized the space.
All workstations were united round a single table whilst all bookshelves and archives were incorporated and hidden by the same wooden structure.
 
_
 
Creative Director: Nuno Abreu
Project Manager: Jorge Abreu
Architecture: Andrew Shore
NAD Headquarters - Evora
109
1,910
2
Published:

NAD Headquarters - Evora

The existing building building located in the historical centre of Evora was to be transformed into the headquarters of the company. The 3 storie Read More
109
1,910
2
Published:

Creative Fields