Benedek Takács's profileDaniel Kozma's profile

MOME open day identity / nyílt nap arculat

 
 
mome open day
mome open day
mome open day
 
 
about
about
 
Each year the university organises an open day for the would-be applicants. This is a special event since it is the first opportunity to gain insight into the life and spirit of the university for these future students. Therefore the primary goal of the identity is to visually define the complexity of the university for the visitors. Besides this a way-finding system constructed for this event and a brochure helped visitors to find different locations and programs in the building. Way before the event an animation trailer, banners and invitation letter were used as part of the online promotion.
The university always lays the change of designing this identity on its currents student, thus offering insight to visitors into the creative work happening at the university.
The identity is characterised by the different aspects of straightforward communication of information and creative quality.
The repetitive, black and white typography and graphic devices create a complex unified look for the different buildings and location of the university while communicating information effectively. Folding papers makes it more appealing and it visually communicates the creativity of the university.
 
 
 
 
leírás
leírás

Az egyetem minden évben nyílt napot rendez a leendő felvételizők számára. Az eseményt különlegessé teszi, hogy ez az első adódó alkalom egy felvételizőnek, hogy betekintést nyerjen az egyetem életébe és szellemiségébe. Így az arculat elsődleges feladata, hogy az egyetem komplex egységét vizuálisan definiálja a látogatók számára. Emellett az erre az alkalomra felépített információs rendszer és kiadvány segít az érdeklődőknek az épületben megtalálni a különböző programokat és helyszíneket. Már jóval az esemény előtt megjelent az online kommunikációban egy animációs trailer, bannerek és egy meghívó levél.
Az egyetem mindig jelenlegi hallgatóit bízza meg az arculat megtervezésével, közeli betekintést nyújtva az egyetemen zajló kreatív munkába az érdeklődők számára.
Az arculat karakterét a pontos információ átadás és a kreatív minőség kettőssége adja.
Az ismétlődő fekete-fehér feliratok és elemek komplex egységben fogják össze az egyetem különböző épületeit és helyszíneit, egyértelműen és hangsúlyosan közvetítik az információt. A papírok meghajtása közvetlenné teszi a látványt, valamint az egyetemre jellemző kreativitást fogalmazza meg vizuálisan.
 
 
 
 
 
Moholy-Nagy University of Art and Design
 
fotó / photo: Marietta Varga, Fülöp Schmal, Gábor Baksa, Gergő Gosztom
 
 
Dániel Kozma / Benedek Takács   © 2014
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MOME open day identity / nyílt nap arculat
Published:

MOME open day identity / nyílt nap arculat

MOME open day identity / nyílt nap arculat Benedek Takács / Daniel Kozma

Published: