• Add to Collection
  • About

    About

    ETV.nl ontwikkelt online (leer-) interventies voor mensen die hun taal- en digitale vaardigheden willen verbeteren. De programma's van ETV.nl wor… Read More
    ETV.nl ontwikkelt online (leer-) interventies voor mensen die hun taal- en digitale vaardigheden willen verbeteren. De programma's van ETV.nl worden aangeboden via Oefenen.nl. Mevrouw VANMULKEN maakte de huisstijl voor Thuis op school, een programma speciaal voor ouders en begeleiders van ouders met een kind op het voortgezet onderwijs. Read Less
    Published:
Thuis op school mijn kind op het VO
Thuis op school...is een programma voor ouders (en begeleiders van ouders) met een schoolgaand kind. Waar krijgt je kind allemaal mee te maken en hoe kun je daar als ouder het beste mee omgaan? Daarover worden in 15 korte filmpjes (gepresenteerd door Diewertje Blok) herkenbare situaties uitgebeeld die samen met tips uit de brochure door professionals kunnen worden gebruikt om ouders beter voor te bereiden of te begeleiden.

Thuis op school is gemaakt door Oefenen.nl in opdracht van de Gemeente Den Haag. Bij de realisering waren ook betrokken: Idee aan Zee, HCO (Den Haag), Spirit4you (Den Haag).

Mevrouw van Mulken heeft het oude logo gemoderniseerd en een programmastijl ontworpen. Daaruit zijn een programmaboekje en poster ontstaan. Idee aan Zee heeft 12 grappige filmpjes gemaakt waarin voor ouders (en pubers) herkenbare situaties met veel humor worden uitgebeeld. Erg leuk!