user's avatar
Herinrichting hal EnergieNed Arnhem
In het bestaande kantoorgebouw van EnergieNed is de ontvangsthal aangepast aan de nieuwe eisen van de organisatie. Hierbij zijn zoveel mogelijk functies geïntegreerd in enkele simpele vormen om de hal overzichtelijk te houden. Het doorlopende zitmeubel doet naast wachtmeubel ook dienst als fysieke afscheiding en geleiding van de bezoekers van de entree naar de balie om zich daar te melden alvorens ze het gebouw naar binnen kunnen. Het zitmeubel biedt tevens glazen tafeltjes waar bezoekers bijvoorbeeld hun laptop op neer kunnen zetten en voor stroom in kunnen pluggen. In het wandmeubel zijn internetcorner, inforek, garderobe en infoscherm gecombineerd. 
 
Opdrachtgever:    EnergieNed Arnhem
Architect:               bd architectuur
Ontwerp:                Hans Kranenborg, Annet Claasen
Functies:                Ontvangsthal met toegangscontrole, wachtruimte, garderobe, pantry en rokersruimte
Status:                    Voltooid
Herinrichting hal EnergieNed Arnhem
5
59
0
Published:

Herinrichting hal EnergieNed Arnhem

Herinrichting van ontvangsthal met op maat gemaakt meubilair met diverse functies: zitmeubel, internetcorner, infomeubel, garderobe, koffiecorner Read More
5
59
0
Published:

Creative Fields