• Add to Collection
  • About

    About

    ETV.nl realiseert educatieve en multimediale oefen- en instructieprogramma's voor mensen die hun taal- en digitale vaardigheden willen verbeteren… Read More
    ETV.nl realiseert educatieve en multimediale oefen- en instructieprogramma's voor mensen die hun taal- en digitale vaardigheden willen verbeteren. Om het 10 jarig bestaan van ETV.nl te vieren maakte Mevrouw VANMULKEN samen met Ben Vaske (ETV.nl) en Ella Bohnenn dit jubileumboek. Read Less
    Published:
10 jaar
Oefenen.nl ontwikkelt online oefenmateriaal waarmee mensen beter leren lezen, schrijven en rekenen en waarmee ze hun digitale- en gezondheidsvaardigheden kunnen verbeteren. In 2014 deden ze dat al 10 jaar met veel succes. Reden voor een feestje!

Dat feestje bestond uit een groot symposium over 'een leven lang leren' en hoe je voor volwassenen een interessant (online) aanbod kunt ontwikkelen. En o ja, er was ook een héél mooi jubileumboek. Met daarin de ontstaansgeschiedenis van Oefenen.nl (toen nog ETV.nl), hoogtepunten, voorbeelden van de programma's en onderzoeksresultaten. Dit jubileumboek maakte Mevrouw van Mulken samen met Ben Vaske (directeur Oefenen.nl) en Ella Bohnenn (onderzoeker).

In het binnenwerk is een tijdlijn opgenomen die de highlights van afgelopen10 jaar weergeven en voorbeelden van oefeningen die een beeld geven van de programma's die de laatste jaren zijn gemaakt.

Idee aan Zee maakte deze film waarin Diewertje Blok uitlegt hoe Oefenen.nl werkt en waarom dat zo belangrijk is...