• Add to Collection
  • About

    About

    ETV.nl realiseert educatieve en multimediale oefen- en instructieprogramma's voor mensen die hun taal- en digitale vaardigheden willen verbeteren… Read More
    ETV.nl realiseert educatieve en multimediale oefen- en instructieprogramma's voor mensen die hun taal- en digitale vaardigheden willen verbeteren. Om het 10 jarig bestaan van ETV.nl te vieren maakte Mevrouw VANMULKEN samen met Ben Vaske (ETV.nl) en Ella Bohnenn dit jubileumboek. Read Less
    Published:
10 jaar
Oefenen.nl ontwikkelt online oefenmateriaal waarmee mensen beter leren lezen, schrijven en rekenen en waarmee ze hun digitale- en gezondheidsvaardigheden kunnen verbeteren. In 2014 deden ze dat al 10 jaar met veel succes. Reden voor een feestje!

Bij dat feestje was een heel mooi jubileumboek. Met daarin hoogtepunten, voorbeelden van de programma's en onderzoeksresultaten van Oefenen.nl (toen nog ETV.nl). Het jubileumboek maakte Mevrouw van Mulken samen met Ben Vaske (directeur Oefenen.nl) en Ella Bohnenn (onderzoeker).

In het binnenwerk is een tijdlijn opgenomen die de highlights van de afgelopen10 jaar weergeven en voorbeelden van oefeningen van de programma's die de laatste jaren zijn gemaakt.

Idee aan Zee maakte deze film met Diewertje Blok die uitlegt hoe Oefenen.nl werkt en waarom dat zo belangrijk is...