• Add to Collection
  • About

    About

    ETV.nl realiseert educatieve en multimediale oefen- en instructieprogramma's voor mensen die hun taal- en digitale vaardigheden willen verbeteren… Read More
    ETV.nl realiseert educatieve en multimediale oefen- en instructieprogramma's voor mensen die hun taal- en digitale vaardigheden willen verbeteren. Om het 10 jarig bestaan van ETV.nl te vieren maakte Mevrouw VANMULKEN samen met Ben Vaske (ETV.nl) en Ella Bohnenn dit jubileumboek. Read Less
    Published:
10 jaar
Als je al 10 jaar succesvolle programma's maakt voor mensen die soms een extra zetje nodig hebben (lees: een kwetsbare arbeidsmarktpositie hebben), dan mag je best een feestje geven. En trots zijn op wat je hebt bereikt. 

Bij dat feestje werd een jubileumboek uitgegeven. Met hoogtepunten, voorbeelden van de programma's en resultaten van Oefenen.nl (toen nog ETV.nl). Dit jubileumboek maakte Mevrouw van Mulken samen met Ben Vaske (directeur Oefenen.nl) en Ella Bohnenn (onderzoeker).

In het binnenwerk is een tijdlijn opgenomen die de highlights van de afgelopen 10 jaar weergeven en voorbeelden van de programma's die de laatste jaren zijn gemaakt.

Idee aan Zee maakte deze film met Diewertje Blok die uitlegt hoe Oefenen.nl werkt en waarom dat zo belangrijk is...