user's avatar
Project A7 Veilig eindrapportage
 
Op 9 december 2011 is het project A7 Veilig gestart. A7 Veilig is een initiatief van (toen nog) Regiopolitie Groningen, Regiopolitie Fryslân, Rijkswaterstaat Noord-Nederland en het Openbaar Ministerie Noord-Nederland. Zij startten het project met als doel de verkeersveiligheid(sgevoelens) te verbeteren op de A7 in Friesland en Groningen, tussen de Afsluitdijk en de Duitse grens. Aanleiding voor het project was het relatief grote aantal ongevallen op de A7 en de klachten over onveilig verkeersgedrag en onveilige situaties op de A7.

Het project zou twee jaar gaan duren. De partijen zochten de samenwerking met de Landelijke Eenheid Dienst Infrastructuur (op dat moment nog KLPD) en de provincies Groningen en Fryslân. Daarnaast werkten externe partijen mee, zoals Arcadis, Senza Communicatie, Rijksuniversiteit Groningen en Veilig Verkeer Nederland. Maar de belangrijkste samenwerkingspartner was volgens de partijen toch wel de weggebruiker zelf. Door weggebruikers, maar ook bewoners, belangengroepen en relaties steeds bij A7 Veilig te betrekken en door de weggebruikers over te halen tot veilig verkeersgedrag, wilden ze de A7 veiliger gaan maken.
 

Project during worktime at Van der Let & Partners Identity.
My contribution: Report Design
28 pages, 210 x 297 mm
Year: 2014

THANK YOU FOR WATCHING THIS PROJECT!
 
Project A7 Veilig eindrapportage
5
144
1
Published:

Project A7 Veilig eindrapportage

Annual report campagne 'A7 Veilig' Regiopolitie Groningen, Regiopolitie Fryslân, Rijkswaterstaat Noord-Nederland en het Openbaar Ministerie Noord Read More
5
144
1
Published: