Bryllupsfotograferne i Danmark
Hvad skal prisen være på en bryllupsfotograf?
 
Et af de områder indenfor fotografering hvor du størst prisforskel er, ved bryllupsfotografering, hvilket formentlig også er grunden til, at du søger en bryllupsfotograf pris. Det kan være ufatteligt svært, at finde priser på bryllupsfotografer online, da de fleste ikke viser disse på deres hjemmesider, og når de gør, fremvises de kun i mærkelige pakketilbud. For at vise dig en pris på bryllupsfotografering, så har vi her hos Fotora indbygget et system, som ved hver bryllupsfotograf fremviser hvorvidt deres priser ligger over eller under det samlede gennemsnit for alle vores bryllupsfotografer. Dette kan herved give dig en føling for, hvor den enkelte fotografs prisniveau er.
 
 
Kan vi vise eksempler på bryllupsfotografernes priser?
 
Vi anbefaler at man sætter sig et prisniveau baseret på ens bryllupsøkonomi, og efterfølgende afsøger Fotora for en bryllupsfotograf, som matcher dette krav. Så snart der er taget kontakt til den ønskede bryllupsfotograf, kan man oplyse dette prisniveau, og sammen kan der sammenfattes en pakke som indeholder det man ønsker, til den rigtige pris. Ofte vil man også opleve, at de pakker som oplyses rundt omkring på nettet, indeholder en eller flere elementer som ikke vil være nødvendig til ens eget bryllup.
 
For at give jer et prisniveau ift. fotograf til et bryllup, så ligge begynderpakkerne omkring 1000-2000 kr., og dækker ofte kun selve vielsen eller portræt. Ved de store pakker, hvor både vielsen, portræt og festen indgår, vil du opleve et prisniveau på 3.000-10.000 kr. Herudover findes der selvfølgelig luksusudgaven, hvor prisen for bryllupsfotografering ligger over de 10.000 kroner, og omfatter alle mulige typer af fotografering.
 
Hvad er omfattet i bryllupsfotograf prisen?
 
Som det også fremgik ovenover, så afhænger prisen meget af, hvad du rent faktisk vil have taget billeder af. Er det kun vielsen hvor I siger ja til hinanden, I ønsker eviggjort på foto? Eller skal bryllupsfotografen også efterfølgende tage portrætfotos af jer eller gæsterne? Ofte ønskes der også et billede af alle gæsterne foran kirken. Inden du tager kontakt til en bryllupsfotograf kan det være en fordel, udover at fastsætte prisniveauet, at udvælge de områder af dagen, som du ønsker at bryllupsfotografen skal tage billeder af.
 
En anden måde at benytte en bryllupsfotograf på, er ved blot at få taget portrætbilleder i pæne omgivelser enten inden eller efter brylluppet. Dette kan gøre processen billigere, og man slipper for en masse stress på selve bryllupsdagen. Man skal blot huske, at denne løsning ikke giver dig professionelle minder fra selve dagen.
 
Bryllupsfotograferne i Danmark
5
20
0
Published:

Bryllupsfotograferne i Danmark

Dygtige fotografer til bryllup finder man ALTID på google.
5
20
0
Published:

Creative Fields