Heyerdahl Jeweller
Gullsmed bransjen som helhet er en konservativ bransje, og Heyerdahl har et ønske om å være en nyskapende kraft i bransjen. Thomas Heyerdahl var i behov av en identitet som sterkere kommuniserte kvaliteten i hans produkter. Mission ble kontaktet høsten 2008.

Heyerdahl har latt seg inspirere av mote- og musikkbransjen, og hvordan disse aktørene har vært en viktig bidragsyter til trendutviklingen de senere årene. Selv har han et sterkt engasjement for at gullsmed bransjen også skal bidra her. Nettopp derfor har Juveler Heyerdahl vært ledende i Norge gjennom sitt samarbeid med aktører som Nokia og Apple. Deres iDiamond har fått oppmerksomhet over hele kloden, og Heyerdahls produkter fås kjøpt på flere kontinenter, fra London til Hong Kong. Og, selvsagt hjemme i Norge.

Designløsningen var inspirert av hans produkter, av fassettene i en diamant. Diamanten er den edleste juvel, og det var derfor naturlig å ta utgangspunkt i denne. Målet med den nye identiteten var også - i tillegg til å bli et verktøy for å posisjonere Heyerdahl som annerledes å nytenkende - å bli et samlende verktøy for alle retail- og produktaktivteter. Det var behov for én, tydelig merkevare, nemlig Heyerdahl.

Den nye identiteten har foreløpig kommet til uttrykk gjennom en pilotbutikk på CC Vest i Oslo. Denne ble åpnet i desember 2008.
Heyerdahl Jeweller
2448
50814
201
Published:

Heyerdahl Jeweller

Gullsmed bransjen som helhet er en konservativ bransje, og Heyerdahl har et ønske om å være en nyskapende kraft i bransjen. Thomas Heyerdahl var Read More
2448
50814
201
Published:

Creative Fields