M'encanta
M'encanta és una botiga d'outlet atrezzo televisiu situada al barri de Gràcia de Barcelona. Formada per tres germanes entusiastes del món de la restauració i la producció artesanal, s'encarreguen de comprar o adquirir
de manera gratuïta mobiliari, roba i complements a productores per posteriorment restaurar-los i posar-los llestos per a la seva venda. 

-
M’encanta es una tienda de outlet atrezzo televisivo situada en el barrio de Gràcia de Barcelona. Formada
por tres hermanas entusiastas de la restauración y la producción artesanal, se encargan de comprar o adquirir de manera gratuita mobiliario, ropa y complementos a productoras para posteriormente restaurarlos y ponerlos listos para su venta. 
 
-
M'encanta is a television outlet store located in a district of Barcelona called Gràcia. The owners are three sisters excited about the world of craft production, them acquire furniture, clothing and accessories to TV producers and later restore them for sell. 
Per mantenir l'estil artesà de la botiga, s'ha realitzat el logotip mitjançant un mètode tradicional d'estampació anomenat linòlium.


Para mantener el estilo artesano de la tienda, se ha realizado el logotipo mediante un metódo tradicional
de estampación llamado linóleo.

-
To keep the craft production style of the store, the logo has been made with a traditional stamping system
called linoleum.
El M'encanta és un espai molt desordenat i per aquest motiu s'ha decidit realitzar una llibreta a mida.
D'aquesta manera, les seves propietàries poden controlar els productes que tenen en stock, les seves característiques, el preu i a quina sèrie pertanyen.

-
El M'encanta es un espacio muy desordenado y por este motivo se ha decidido realizar una libreta a medida.
De esta manera, sus propietarias pueden controlar los productos que tienen en stock, sus características,
el precio y a que serie pertenecen.

-
M'encanta is very messy store and for this reason it was decided to make a notebook.  
In this manner, the owners can control the products they have in stock, characteristics and price.
S'ha realitzat un joc amb el Naiming i les sèries televisives amb les que treballa la botiga. D'aquesta manera, s'han fet unes postals on els clients poden escriure la sèrie que més els hi encanta. A més, també hi ha la possibilitat de posar en els regals que t'encanta d'aquella persona que ho rebrà.
 
-
Se ha realizado un juego entre el Naiming y las series televisivas para las que trabaja la tienda. De esta manera, se han hecho unas postales donde los clientes pueden escribir la serie que más les encanta. Además, también hay la posibilidad de poner en los regalos que te encanta de aquella persona que lo recibirá.
 
-
It has created a game between Naiming and TV series. In this manner, have been made some postcards where costumers can write the series that they love. In addition, there is also the possibility to write on the gifts what do you love about the person who will receive it.
 
 
M'encanta
22
453
4
Published:

M'encanta

Projecte Final de Màster en Disseny Gràfic realitzat a l'Escola de Disseny i Art Eina. - Proyecto Final de Máster en Diseño Gráfico realizado en Read more
22
453
4
Published:
Copyright Info

Attribution, Non-commercial

Read More