• Add to Collection
  • About

    About

    Inspirimi The sea does not reward those who are too anxious, too greedy, or too impatient. One should lie empty, open, choiceless as a beach - … Read More
    Inspirimi The sea does not reward those who are too anxious, too greedy, or too impatient. One should lie empty, open, choiceless as a beach - waiting for a gift from the sea. Anne Morrow Lindbergh Bukuria e valeve gjendet ne gjdo kend te natyres.Ato i ndjejme ne gjdo moment me ane te shqisave tona .Valet e drites, valeve zerit, etj. jane vale qe ne nuk i shohim po i ndjejme.Ne plazh kemi shumllojshmeri te valeve dhe kjo eshte arsya pse kulla jone duhet te kete forme valore ne menyre qe te mos nderprejme komunikiminne mese te valeve te te detit ,te reres,dhe te drites. forma e perdredhur e nje gjatekendeshi krijon pershtypjen e formes se valeve te detit dhe ato te rreres.gjithashtu ka edhe veqantine sepse nga te gjitha kendet krijon pershtypjen e njejte forma gjashtekendore eshte nje forme shume volitshme ne shume aspekte.me ane te gjashtekendeshit ne fitojme nje konstrukcion shume te qenrueshemne kete menyre arihet nje siguri ndaj rymimeve apo forcave te paparashikuara.Ne brendi te objektit kemi nje hapsire komforte per 2 persona, nje pjese per garderobe, dhe nje kend per shumefunksione .Materiali baze qe eshte shfrytezuar per 80% e objektit eshte druri ,sepse eshte nje material i riciklueshem dhe inovativ.Per pjesen konstruktive jane perdorur shufra metali. Read Less
    Published: