caroline koppers's profile

Rebranding voor leefstijlstudio Movelife

Leven in Balans
Dag sportschool. Hallo leefstijlstudio. 

Movelife bestaat al 10 jaar. Ooit begonnen als fysiotherapeuten die graag meer wilden betekenen voor de gezondheid van hun patiënten. Nu openen ze de eerste leefstijlsstudio van Utrecht. Een plek waar ze op persoonlijke wijze kunnen werken aan de gezondheid van hun leden. Omdat dit een compleet nieuw concept is in de markt vraagt het om een helder verhaal en een passende rebranding. Het merk moet een nieuwe plek inwinnen in het hart en het hoofd van de potentiele klanten. 
Op een unieke positie tussen wellness en gezondheidszorg vinden de ondernemers van Movelife hun positionering onder begeleiding van Helder Merk
De komst van het logo
Werken aan je gezondheid stopt nooit. 
Een komma is een leesteken wat aangeeft dat iets niet stopt maar doorgaat. De komma wordt ook gebruikt om een pauze te vragen in het midden van de zin. Het helpt de lezer om te ademen. Hoewel er andere leestekens dezelfde vorm hebben is de komma de enige die in de basislijn van de zin staat. Net als Movelife. Een plek waar je gevraagd wordt om een pauze te nemen. Om te ademen. Maar ook een plek wat gelooft dat het werken aan je gezondheid nooit stopt. En de plek waar je leert dat gezondheid de basis is van alles. En zo werd de komma het symbool van ons logo. Die komma gaven we een unieke vorm, omdat Movelife geen standaard aanpak kent. 

Aandacht voor voeding, beweging en herstel. 
Werken aan je gezondheid bestaat bij Movelife uit drie aandachtspunten. Aandacht voor voeding, aandacht voor beweging en aandacht voor herstel. Die drie aandachtspunten komen samen ons beeldmerk.
Dag sportschool. Hallo leefstijlstudio.
Merk activatie campagne

In aanloop van de lancering van het nieuwe merk hebben we een campagne opgezet voor Movelife: 'Dag sportschool. Hallo leefstijlstudio'. Een boodschap richting bestaande klanten en toekomstige buurtbewoners. We beplakte de ramen van de toekomstige locatie om de nieuwsgierigheid op te wekken, we plaatsten diverse gerichte advertenties en dachten mee over de communicatie richting stakeholders.
De website
Een online vertegenwoordiger van je merk
Helder merk vertaalde het merk naar alle middelen en zorgde voor een sterke online aanwezigheid met een website als vertegenwoordiging van Movelife. Daarnaast werd er door Helder Merk gewerkt aan een optimale marketingfunnel om van onbekende bezoekers warme relaties te maken. 
Movelife is rebranded under the guidance of Caroline Koppers 
Rebranding voor leefstijlstudio Movelife
Published:

Rebranding voor leefstijlstudio Movelife

Published:

Creative Fields