• Add to Collection
  • About

    About

    Dette var en fiktiv skole oppgave om å designe en ny melkesjokolade for Nidar.
    Published:
 
Konsept
Smaken av Nidar har gitt glede til nordmenn i over 100 år, like mye nå som i 1912.  Pakningen skal vise alle at Nidar har vært her i lang tid å har lang erfaring og kvalitet. Designet skal kommunisere med hele målgruppen å tiltrekke flere kjøpere fra Freia. For å gjøre derre skal designet sikte mot starten, som var i 1912 da Nidar ble grunnlagt. Med dekor som går fra 1912 og til i dag 2014. Vise historie og gi folk en trygghet til produktet. De skal gi folk en følelse at produktet har vært på markede i lang tid å er av høy kvalitet å få dem til å kjøpe dette produktet fremfor andre. Med bilder fra tidlig 1900-tallet pastell farger og fonter fra riktig tid skal produktet vise historie og få frem tilliten til kundene.
 
 
 
Målgruppe
 
Målgruppen for melkesjokolade er veldig bred – dette er sjokolade alle kjøper - og skal nå ut til både kvinner og menn i alderen 20 til 60 år.
 
Storplater kjøper man hovedsakelig for å dele med venner og familie og handles ofte inn til fredagskosen. Når man kjøper storplaten er det derfor veldig viktig at dette er sjokolade som likes av alle ettersom man deler produktet. Man ønsker ikke noe fancy eller overdådig, det viktigste er at det er godt. Målgruppen kjøper helst merker de allerede kjenner, ettersom dette er trygt og godt. 
 
 
 
A miniature version of the design was used in a
short movie done by the movie/video students at the school: