Norm Design Studio's profile
Dark Muji Condominium
【A paradise in the city! Recreate the natural feeling of the house 】

Project -Setia Skyville
Style- Dark Muji
Design By- Norm Design Studio
Lead Designer - Teoh
In the dark Muji style space, the owner and her dog live in. The designer started from the design concept of the workplace, in order to create a practical life texture in the limited space, he started to design a whole storage line at the entrance. And functions are integrated into the façade to comprehensively improve the space efficiency.
.
The entrance adopts a two-entry porch design. Through the buffer function, it can avoid the embarrassment of pets running out of the door when the owner returns home; after closing the sliding door, it becomes the back wall of the dining table area, creating a visual stability surface; The design of the shoe chair cleverly conceals the seat of the electric box.
.
The floor-to-ceiling windows bring in plenty of light into the room, and the TV wall is made of elegant, slightly reflective materials, and some tea mirrors with reflection and extension effects are used to create a bright, fashionable and luxurious texture.
.
A chandelier is suspended above the dining table to create the visual focus of entry; the dining table with a length of about 180 cm is also used for reception of guests, and it is integrated with the side table and storage cabinet without taking up space; the side cabinet with complete functions is planned on the side, A low hanging cabinet can display the homeowner's collection, a coffee machine can be placed in the deck area, and a vacuum cleaner can be stowed in the rear cabinet.
.
The couch by the window in the guest room space is transformed into a sleeping area, and an entire row of wardrobes is designed to function as a dressing room.
Dark Muji Condominium
2
37
0
Published:

Dark Muji Condominium

2
37
0
Published:

Creative Fields