Panka Anna Karácsonyi's profileKristof Koczka's profile
Túl Súlyos Füzet

Túl súlyos füzet - a Tűzoltó utcai Gyermekklinika túlsúlyos gyerekbetegeinek készült foglalkoztató, ismeretterjesztő munkafüzete-könyve, aminek segítségével a gyerekek és az arra nyitott szülők érthetőbb formában kapnak támogatást 
a számukra nehezen értelmezhető orvosi jelentés mellé, forradalmasítva a gyógyítási folyamatokat.Tervezéskor a fő szempont az volt, hogy egy progresszív, jól használható, szórakoztató, támogató, kedves hangvételű anyag szülessen, amiben a kamaszok is fel tudnak oldódni, érdeklődéssel veszik a kezükbe, és nem bántásként élik meg, és cikinek, hogy a témával foglalkozni kell, hiszen koránt sem ez a cél, sőt. A cél az, hogy testileg és lelkileg is egészségesek tudjanak lenni, és nem titkolt cél volt az is, hogy a szülőknek megmutatva, esetleg ők is tudjanak meríteni belőle akár étkezési ötleteket, vagy csak jobban megértsék, hogy mi is zajlik a kamasz gyermekükben minden téren. Úgy gondoljuk ez teljes mértékben sikerült. 
A klinika orvosai, szakemberei a személyes konzultációk mellett ezzel a könyvvel segítik az egészségesebb életmód elérését 
a rossz szokások átkeretezésével, lelki problémák megértésével, feloldásával. Rengeteg segítő, informatív ábrával, játékos feladatokkal, könnyen megérthető leírással a bennük zajló testi és lelki folyamatokról.
Kreatív team, art directio, gasztronómiai ötletek: Karácsonyi Panka & Koczka Kristóf

Fő szakmai team: Dr. Gács Zsófia gyermekgyógyász-endokrinológus, Magyar Emma Lenke- szakpszichológus, Tarr Zsófi - mozgásszervi tartalmak, Czuppon Krisztina, Félegyházi Edina- dietetikai tartalmak.
Készült a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika részére az Őrzők alapítvány támogatásával. 
2022.

bővebben:

Túl Súlyos Füzet
15
268
1
Published:

Túl Súlyos Füzet

15
268
1
Published: