Norm Design Studio's profile
Wabi Sabi Bar Counter
Project -Queens Waterfront 
Style- Wabi Sabi
 Design By- Norm Design Studio 

The designer used ingenuity to combine the narrow and long room types with streamlined lines and rounded corners to create a spacious visual enjoyment in a limited space, creating a relaxing house. . The main tone is clean gray-yellow, with dark brown wood tones, which perfectly harmonizes the indoor temperature and creates a warm atmosphere exclusive to the family. There is no intention to set up multiple compartments, but choose to simply divide the area with different boards, which is simple and neat to enlarge the visual spaciousness. . Indirect light sources are often used as lighting sources in the house, and the soft tones are not dazzling at all, making it the best place to relax. . The TV wall is decorated with simple stone patterns, and storage cabinets are set below it, which also echoes the streamlined design of the ground, bringing visual comfort. . The living room furniture uses warm gray tone wall cloth and warm gray tone cloth sofa to increase the diversity of colors in the house, and the overall comfort and coordination. Step into the kitchen area, the semi-open kitchen design perfectly matches the long and narrow room. The attached middle island is combined with the retractable cabinet, which has living functions and saves space. Use the same tone and color ceiling and combine it with the wall to form a special design and increase the interest of the space.
Wabi Sabi Bar Counter
0
53
0
Published:

Wabi Sabi Bar Counter

0
53
0
Published:

Creative Fields