Tóth Gergő's profile
Berlin Chemie Tender Project
Az Egészség, értem Program és a Szomszéd Doki Program egy a Berlin Chemie által meghirdetett tender projekt, aminek keretében olyan kreatív koncepciót kellett kidolgozni amely több platformon is megállja a helyét. Az Allison Advertising-al karöltve kettő nagyszerű koncepciót sikerült kitalálnunk, amelyeknek én terveztem a webes megjelenést.
Mindkét projekt célja az, hogy egyszerűen magyarázza el az embereknek a különböző betegségek okait, kihez forduljanak és milyen lehetséges megoldások léteznek az adott panaszra. Ezzel is szélesíteni kívánják az emberek tudását és elkergetni a tévhiteket.

The "Egészség, értem Program is a tender project announced by Berlin Chemie. We have to develop a creative concept that can hold its own on several platforms. Together with Allison Advertising, we managed to come up with a great concept, for which I designed the web appearance. The goal of the project is to simply explain to people the causes of various diseases, who to contact and what possible solutions exist for the given complaint. They also want to broaden people's knowledge and dispel misconceptions.
Berlin Chemie Tender Project
6
102
0
Published:

Owner

Berlin Chemie Tender Project

6
102
0
Published: