user's avatar
Loona Office
Interior Design
LOONA OFFICE

365 m²
Minsk, 2020
The interior concept of Loona office building unfolds in a dressing zone, a small waiting area, the workstations, a blueberry amphitheater and is based on the contrast of new austere volumes with existing rough textures of a former industrial building gives energy to the space, while using middle height dividers enlightens and softens it.

A blueberry amphitheater is the main accent of the whole space. Being a dining zone most of the time, it can also be transformed into a lectorium seating up to 20 people.
The contrast of new austere volumes with existing rough textures of a former industrial building gives energy to the space, while using middle height dividers enlightens and softens it.
The workstations of the open space are separated from the walkthrough zone by a system of dividers with live plants which gives more privacy to employees, and also divides them into two work teams.
The geometry of ceilings in the meeting rooms is originally dictated by their location in former wood-drying workshops and is emphasized by RGB lighting. In addition to that, the industrial nature of space is complemented with wall-mounted metal grids. 
The passage to the main workspace of Loona runs through an ebony tunnel housing a dressing zone and a small waiting area.
PHOTO BY ALEKSANDRA KONONCHENKO
Loona Office
356
3.5k
9
Published:

Loona Office

356
3.5k
9
Published: