A short stay that makes you want stay to forever.
Rebranding voor BizStay Short Stay apartments

BizStay bestaat al meer dan 10 jaar en in die tijd zijn ze hard gegroeid. De merkuitstraling is niet langer een vertegenwoordiger voor wat ze echt voor hun klanten willen en kunnen betekenen. Helder Merk mocht BizStay helpen bij de rebranding. We zijn het traject gestart met de merkstrategie en de ontwikkeling van het merkverhaal. Daarna hebben we BizStay een nieuw gezicht gegeven waarbij we rekening hebben gehouden dat het merk in de toekomst veel zichtbaarder moet worden aan de buiten- en binnenkant van de appartementen.

Het merkverhaal komt terug in het logo
Your story, your stay

Het verhaal van BizSay is: "Your definition of home is unique. The reason why you are looking for a temporary one too. Let us ensure that your short-stay feels like home. BizStay. A short stay that makes you want to stay forever." 
De klanten van BizStay zijn opzoek naar een tijdelijk 'thuis' om allerlei verschillende redenen. Soms vanwege business, vanwege familieomstandigheden, een verhuizing of gewoon weg een vakantie. BizStay doet er alles aan om te luisteren naar het verhaal van hun gasten, omdat ze geloven dat dit de sleutel is naar een passend verblijf. Deze belofte brengen we terug in het logo door het verhaal van de klant te visualiseren.

BizStay is rebranded by Helder Merk under the guidance of Caroline Koppers
BizStay Rebranding
0
47
0
Published:

BizStay Rebranding

0
47
0
Published:

Creative Fields