user's avatar
Krokodili dhe shenjat e zodiakut astrologji
n prej tyre për të përcaktuar se ku është e vërteta.
Disa nga tiparet më të mira të Shigjetarit Krokodili janë sinqeriteti, guximi dhe optimizmi i tij. Ai është një endacak i shqetësuar, prandaj më 
ntelektualë. Ata janë spontanë dhe argëtues, zakonisht me shumë miq, dhe janë ndoshta biseduesit më të mirë në https://krokodili.al/horoskopi/ (ndoshta të lidhur me Binjakët). Ata priren të frymëzojnë njerëzit përreth tyre që të jetojnë jetën e tyre më të mirë , 
TRAJTAT TIPIKE TAG SHIGJETARIT PERSONALITETIT
I ndershëm (lexo: pa takt)
#nofiltër, si ASNJRISHT ASNJ. Ata do të thonë atë që të tjerët mendojnë me të vërtetë, por kurrë nuk do të guxojnë të shqiptojnë me zë të lartë. Krokodili Nëse doni një mendim të sinqertë, atëherë pyesni një Shigjetar… POR më mirë të jeni i sigurt se doni të vërtetën e plotë, të pa lustruar sepse kjo është ajo që do të merrni (motra ime është Saggie, dhe unë mbaj shumë plagë…) 
si një kryqëzim midis Oprah dhe Santa Claus horoskopi. A i përmendëm ato janë shumë, shumë qesharake?
Tiparet më të këqija: Në rastin më të keq të tyre, Shigjetarët mërziten lehtë dhe lëvizin përpara, duke u dhën 
e mira që mund të bësh për të mbajtur vëmendjen e tij është të marrësh pjesë në kërkimin e tij, të vlerësosh mençurinë e tij dhe 
rtet! Kjo do të thotë që Shigjetarët priren të jenë disa nga njerëzit më inovativë atje. Shigjetarët nuk kanë frikë të ndezin shtigjet e tyre, edhe nëse kjo do të thotë të shkosh vetëm.
Si rezultat, punët e mira horoskopi për Shigjetarët Krokodili përfshijnë sipërmarrës, agjentë aksionesh, profesorë 
të respektosh mendimet e tij. Disa nga karakteristikat negative të Shigjetarit përfshijnë pakujdesinë dhe 
ë shohin mundësitë dhe të rrezikojnë. Ata mendojnë dhjetë hapa përpara asaj që të gjithë të tjerët po mendojnë dhe kjo është arsyeja pse ata janë shumë të vështirë të mashtrohen.
Përkujdesja
Shigjetari kujdeset për ju thellësisht por nuk di gjithmonë si ta tregojë atë. Do të duhet të lexosh midis rreshtave. Të kujdesesh horoskopi shumë është e vetmja Krokodili gjë që një Shigjetar lufton gjatë gjithë kohës.
padurimin e tij. Burri Shigjetar gjithashtu mund të jetë me takt, sipërfaqësor dhe me shumë besim në disa raste.
Krokodili dhe shenjat e zodiakut astrologji
0
8
0
Published:

Krokodili dhe shenjat e zodiakut astrologji

0
8
0
Published: