• Add to Collection
  • About

    About

    Utstillingen på operataket i Oslo er en del av Den Norske Opera & Ballett sitt femårsjubileum. Imaging by FotoPhono har vært med hele prosessen, … Read More
    Utstillingen på operataket i Oslo er en del av Den Norske Opera & Ballett sitt femårsjubileum. Imaging by FotoPhono har vært med hele prosessen, fra utforming til montering. Vi har produsert 11 store trekantsøyler med tre bilder på hver. Alle bildene er printet på aluminium. Vi har også designet utstillingsmontere, med bl.a. produksjon av betong, fester og søyler i rustfritt stål. Foto og design av bildene kommer fra Operaen (fotograf Erik Berg). Vi har jobbet sammen med, og vært underleverandør til reklamebyrået Media Edge Norway som har vært oppdragsgiver. Foto © Rolf Estensen og Tomas Wrede. Read Less
    Published:
Fotoutstilling på operataket i Oslo
Foto © Rolf Estensen og Tomas Wrede
 
Utstillingen på operataket i Oslo er en del av Den Norske Opera & Ballett sitt femårsjubileum.
 

FotoPhono IMAGING har vært med hele prosessen: fra utforming til montering. Vi har produsert 11 store trekantsøyler med tre bilder på hver. Alle bildene er printet på aluminium. Vi har også designet utstillingsmontere, med bl.a. produksjon av betong, fester og søyler i rustfritt stål. 
 
 
Foto og design av bildene kommer fra Operaen (fotograf Erik Berg). Vi har jobbet sammen med, og vært underleverandør til reklamebyrået Media Edge Norway som har vært oppdragsgiver.
 

Vi har nå demontert fotoutstillingen på Operaen i Oslo og folkeavstemningen er avsluttet. Favoritt ble nr. 29; promobildet til høstens ballettpremiere «I Fokines verden». Fantastisk motiv av Erik Berg!