Ferrolhome Nameštaj Serbia's profile
ČETIRI KOMADA NAMEŠTAJA KOJA SU NEOPHODNA SVAKOM
ČETIRI KOMADA NAMEŠTAJA KOJA SU NEOPHODNA SVAKOM DNEVNOM BORAVKU
Prihvatimo činjenicu da uređivanje dnevnog boravka nije lak posao. Saveti koje Vam nudimo u ovom tekstu mogu biti rešenje koje ste tražili!
Prihvatimo činjenicu da uređivanje dnevnog boravka nije lak posao. Saveti koje Vam nudimo u ovom tekstu mogu biti rešenje koje ste tražili!
Najpraktičniji način uređivanja dnevnog boravka je podeliti nameštaj koji Vam je potreban u pet glavnih kategorija. Ferrolhome.com naglašava da je važno da prvo odaberete velike komade nameštaja prilikom dizajniranja Vašeg životnog prostora. Ako isprva odaberete glavne i velike komade nameštaja koji odgovaraju ambijentu i stilu Vašeg doma bićete u mogućnosti da manje komade i detalje obojite i odaberete sa većim zadovoljstvom i stručnošću . Od velike je važnosti da odaberete nameštaj koji ćete voleti i koji će činiti da se osećate dobro u Vašem dnevnom boravku.
Navodimo Vam pet komada nameštaja koja su neophodna za uređenje dnevnog boravka.


Za sam početak, to je bez ikakve sumnje garnitura. Kada donosite odluke o stilu Vašeg dnevnog boravka veoma je bitna odluka o boji garniture i nijansi iste. Prilikom biranja garniture broj članova porodice, funkcionalnost, udobnost i detalji dizajna su stavke koje se nikako ne trebaju zanemariti. Kako ćete provoditi vreme u dnevnom boravku i koliko je dnevni boravak važna prostorija za Vas? Ovo su dva pitanja na koja trebate da odgovorite prilikom dizajniranja Vaše dnevne sobe.

Prilikom odabira garniture trebate razmisliti o tome kako ćete provoditi vreme u dnevnom boravku i kakav stil garniture želite. Da li će to biti neki srednjovekovni stil ili nešto što je više funkcionalno i moći će ispuni kako Vaše, tako i potrebe Vaših gostiju? Kada se radi o stilu Vašeg stambenog prostora, garnitura predstavlja najveću Vašu investiciju.
Kada odlučujete o svim velikim elementima, nemojte zaboraviti detalje! Izgled Vaše garniture i dnevnog boravka možete izdvojiti dd drugih tako što ćete izabrati neuobičajen materijal (pliš ili puf). Kada su u pitanju bočne garniture, tu možete pustiti mašti na volju i igrati se sa različitim dezenima.

Tepisi su dio nameštaja koji se podrazumeva u dnevnoj sobi. Kada je u pitanju sam stil, tepih je element koji prvi upada u oči. Kao što obuća koju nosite ili stil Vaše kose upadaju u prvi plan i i govore o Vašem stilu, na isti način tepih određuje stil Vašeg dnevnog boravka . Ukoliko težite ka modernom i dinamičnom izgledu dnevne sobe ne odustajte od geometrijsko - grafičkog stila tepiha. Ukoliko želite dnevnom boravku da udahnete klasičan izgled i stil najbolji izbor za Vas su tradicionalni tepisi i ćilimi proizvedeni od jute. Ukratko, tepih kao dio nameštaja je unikatan jer najbolje predstavlja energiju i duh prostorije u kojoj se nalazi.


Stolovi su elementi bez kojih nijedan dnevni boravak ne može. Tokom jela, čitanja knjige, u bilo kom trenutku ili raspoloženju da ste, ovi stolovi se uvek pokažu korisni. Pored korisnosti, svoje glavne osobine, uređujući ih Vašim omiljenim časopisima ili mirisnim svećama mogu postati i nezamenjivi dekorativni predmeti. Ukoliko postoje detalji koje biste želeli da istaknete ili Vama voljeni predmeti koje želite da su Vam stalno u vidu razmislite o minimalističkim i kompaktnim prednostima ovih stolova. Nije bitno da li ćete izabrati kružni ili četvrtasti oblik, uz pomoć ovih stolova stvorićete kutke za uživanje u svom salonu.


U tome koliko će salon da bude privlačan za Vas i Vaše goste udio je rasvete je veliki. Uz pomoć rasvete koju izaberete možete da istaknete Vaš nameštaj na najbolji način. Kada su svetla i lampe u pitanju veličina je važna. Da li će to biti velika svetlost, širokog spektra sa tavana ili nešto manje upadljivo, minimalističko sa tla je pitanje na koje trebate pronaći odgovor i prema tom odgovoru oblikovati svoj stil.
Ako želite, možete stvoriti prigušenu i mekanu atmosferu u Vašem domu pomoću prizemne rasvete ili možete dodati luksuzni izgled svom domu velikim lusterima. Posebno osvetljenje omogućiće da sa svojim gostima provedete udobne i lepe momente u svom domu. Više od jednog izvora svetla u prostoriji daju različite izglede istoj iz više uglova. Korišćenjem osvetljenja na mestima kao što su konzolni i klub stolovi, prostoriji možete pružiti umetnički stil. Pravilno izabrana i postavljena svetla u dnevnom boravku ostaviće sjajan utisak na Vaše goste.
Ukoliko počnete da dizajnirate dnevni boravak sa nameštajem koji smo Vam naveli, sigurni smo da ćete na kraju u kući imati baš onakav dnevni boravak kakav ste želeli. Najvažniji dio je odrediti i izabrati glavne elemente. Posle toga salon dodatno urediti detaljima koje volite i udahnuti u njega život ostaje na Vama.
Prilikom kreiranja željenog stila Ferrolhome.com je tu za Vas. Uz naš Ferrolhome Blog stvoriti dnevni boravak iz snova nikad nije bilo lakše! Praćenjem našeg veb sajta i naših naloga na društvenim mrežama možete uvek da ostanete u toku sa kampanjama i popustima koje spremamo za Vas.

ČETIRI KOMADA NAMEŠTAJA KOJA SU NEOPHODNA SVAKOM
2
23
0
Published:

ČETIRI KOMADA NAMEŠTAJA KOJA SU NEOPHODNA SVAKOM

2
23
0
Published: