• Add to Collection
  • About

    About

    Illustration for a television show.
    Published:
I Am Beautiful Too Illustration

I Am Beautiful Too is a Hungarian beauty transformation show for women. The concept of the program is that the transformation effects not only the appearance of the ladies but it has a positive influence on their self-image and self-esteem as well. Up to now four series were produced and broadcasted on television in the theme of transformation, losing weight and wedding. 

The task was to create an honest and cherry graphic mood which illustrates some of the scenes where characters speak about their life, problems and desires. We imagined a kind of graphic style which agrees properly the clean and airy studio shots and fits together with the basically jolly concept of the show. The project was inspired by the art of Keith Haring.

The brand of the television show I Am Beautiful Too was designed by Zoltan Berta. Visit his post.

Az Én is szép vagyok egy hölgyeknek szoló szépség-átalakító műsor. A sorozat koncepciója, hogy a hölgyeknek nem csak a külső megjelenésükre, hanem az énképükre, önbecsülésükre is pozitív hatással van az átváltozás. Eddig összesen négy évadot gyártottak és sugároztak a televizóban, ötlözködés, fogyás és esküvöi témával kapcsolatban. 

A feladat az volt, hogy öszínte és vidám hangulatú grafikákkal illusztrájam azokat a jelenteket, ahol a szerplők önmagukról, megoldandó problámáikról, vágyaikról beszélnek. Olyan játékos grafikai világra gondoltunk, ami megfelelően együttműködik a steril stúdiófelvételekkel és illeszkedik a műsör alapvetően derűs világához. A képek hangulatát Keith Haring művészete inspirálta.

Thank you for watching. 

Instagram  |  Flickr  |  Vimeo  |  LinkedIn

Designed by Tunde Molnar
© All rights reserved